2 december 2022
Een familiehuis in een oude sportschool, Alain proeft plantaardige camembert en Anne bereidt de moestuin voor op de winter.
Aflevering in het kort
Marloes en Chris kopen een sportschool in Griekse sferen. De Griekse zuilen in de sportschool ruilen ze in voor de authentieke houten balken van de oude boerderij die het ooit is geweest. * Culinair expert Alain Caron stapt in de wereld van de plantaardige kazen, waarbij een heuse camembert, een fondue én zelfs een echt Hollandse kaas op basis van veldbonen de revue passeren. * Duurzame tuinvrouw Anne Wieggers maakt de moestuin klaar voor de komende winter. Dat betekent: kolen vastzetten om regen en kou te trotseren, zaden oogsten, en een vers laagje schapenwol in de koude bak, om de planten die hierin overwinteren warm te houden.
In deze aflevering
Een kleurrijke oude sportschool in Zuidland
Bijzondere camembert gemaakt van veldbonen de revue
Maak je moestuin klaar voor de wintermaanden
Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert