33 minuten

Aflevering in het kort

Marloes en Chris kopen een sportschool in Griekse sferen. De Griekse zuilen in de sportschool ruilen ze in voor de authentieke houten balken van de oude boerderij die het ooit is geweest. * Culinair expert Alain Caron stapt in de wereld van de plantaardige kazen, waarbij een heuse camembert, een fondue én zelfs een echt Hollandse kaas op basis van veldbonen de revue passeren. * Duurzame tuinvrouw Anne Wieggers maakt de moestuin klaar voor de komende winter. Dat betekent: kolen vastzetten om regen en kou te trotseren, zaden oogsten, en een vers laagje schapenwol in de koude bak, om de planten die hierin overwinteren warm te houden.

In deze aflevering

Oude sportschool Zuidland
Kijken

Een kleurrijke oude sportschool in Zuidland

Plantaardige camembert in Amsterdam
Kijken

Bijzondere camembert gemaakt van veldbonen de revue

Moestuin winterklaar
Kijken

Maak je moestuin klaar voor de wintermaanden

camembert salade van Alain Caron
Recepten

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert