Een industrieel verbouwd huis vol kunst in Bergen, Ramon maakt een witlof-ovenschotel en Anne Wieggers maakt een lasagne van bloembollen.
25 minuten
Aflevering in het kort
Na jaren in Parijs gewoond te hebben, wonen Wilma en Ad Groot nu in Ads geboortehuis. Ze maakten er een persoonlijk interieur van: een industriële mix met kunst en liefde voor mode. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een gezellige, herfstige ovenschotel van aardappelpuree, witlof en een bechamelsaus met ham en kaas. * De herfst is in volle gang. Voor duurzame tuinvrouw Anne is dit hét moment voor het planten van bollen. Anne laat zien hoe je in een grote pot een 'lasagne' maakt van bloembollen. En in de moestuin mogen de pompoenen geoogst worden.
In deze aflevering
Kijken
Industrieel en kunstzinnig huis in Bergen
Kijken
Planten en oogsten in de herfst
Recepten
Ovenschotel met witlof, ham, oude kaas en aardappelpuree