34 minuten

Aflevering in het kort

In het Gelderse Twello voelt Gerrie elke dag de verantwoordelijkheid om haar eeuwenoude landgoed Het Holthuis goed te onderhouden en te bewaren voor de toekomst. Binnen vindt ze dat het huis vooral gezellig en bewoonbaar moet zijn voor haarzelf, haar kinderen, aanhang en kleinkinderen. * Chef-kok Geneal maakt een curry van zoete aardappel en witte bonen, geserveerd met zwarte rijst en gebakken tempeh. * In Amsterdam-Zuidoost boven op de tunnel van de A9 liggen de tuinen van Brasa, een groene oase van ruim drie kilometer lang en 65 meter breed. In deze gemeenschapstuin komen buurtgenoten samen om te tuinieren en hun verhalen te delen.

In deze aflevering

Landgoed Het Holthuis
Kijken

Landgoed 'T Holthuis

Curry met zoete aardappel
Recepten

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh

Tuinen van Brasa
Kijken

Tuinen van Brasa in Amsterdam