33 minuten

Aflevering in het kort

Dan en Mark wonen in een historisch huis in het centrum van Roermond. De slagerij die er vroeger in gezeten heeft, zie je nog terug en het interieur ademt een liefde voor de zestiende en zeventiende eeuw. * Chef-kok Ramon Brugman wordt altijd erg gelukkig van Hongaarse goulash, vooral in de winter. Op een sfeervolle buitenlocatie maakt hij dit heerlijke stoofgerecht met rundvlees, paprika en aardappel. * Duurzaamheid en recycling speelt ook in de ziekenhuizen een belangrijke rol. Marieke Eyskoot volgt de recycling van speciale operatiedoeken in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

In deze aflevering

Historisch huis Roermond
Kijken

Historisch huis Roermond

Pittige Hongaarse goulash
Recepten

Pittige Hongaarse Goulash met gegrild Turks brood

Marieke Eyskoot in de Groene OK in Rotterdam waar ziekenhuisafval wordt hergebruikt
Kijken

Recycling ziekenhuisafval Utrecht