34 minuten

Aflevering in het kort

In Broekland woont Patricia in de hoeve waar ze is opgegroeid. Het interieur is een samenraapsel van herinneringen; stoelen van haar grootouder, een kledingkast uit haar jeugd en het hoekje van haar overleden man. * Chef-kok Leon ontdekt Utrecht van een verrassende kant. Met filosoof en wildplukker Bas Nabers loopt hij een culinaire wildplukwandeling door stadsparken en langs de Vecht. Met de buit maakt Leon in hartje stad een gerecht. * Duurzame lifestyle-expert Marieke Eyskoot gaat naar het repaircafé in Breukelen waar kapotte spullen worden gemaakt door vrijwilligers. Het Nederlandse concept is al in meer dan vijftig landen te vinden.

In deze aflevering

Ramenbouillon met wildplukpesto
Recepten

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Patricia’s interieur is een samenraapsel van herinneringen
Kijken

Patricia’s interieur is een samenraapsel van herinneringen

Wildplukken in Utrecht
Kijken

Leon gaat op zoek naar eetbare bloemen in Utrecht

Marieke bezoekt een succesvol repair café en ontmoet de bedenker
Kijken

Marieke bezoekt een succesvol repair café