Een kleurrijke twee-onder-een-kapwoning in Loil, Nadia maakt falafel en Landgoed Keukenhof.
33 minuten
Aflevering in het kort
Joost en Maaike verhuizen zes jaar geleden van Arnhem naar het Gelderse dorpje Loil. Ruimte om het huis, vrijheid voor de kinderen en een tuin met ruimte voor een pizzasteenoven. Joost klust erop los en Maaike stort zich op de kleurrijke inrichting. * Je kunt het kant-en-klaar kopen. Maar veel lekkerder en leuker is het zelf te maken: falafel. Culinair schrijver Nadia Zerouali laat zien hoe je dat doet. * Midden in de Bollenstreek ligt het historisch Landgoed Keukenhof, een groene oase van rust in de hectiek van de Randstad. Hoofdtuinman Stefan Slobbe en beheerder Erik Slagboom vertellen over de geschiedenis.
In deze aflevering
Kijken
Kleurrijke woning met ruime tuin
Kijken
Landgoed Keukenhof Lisse
Recepten
Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost
Zuid-Holland
Kabouterwandeling door de kasteeltuin van Kasteel Keukenhof