33 minuten

Aflevering in het kort

Marcus en Saskia uit Heiloo maken van het pand, waar ze dertig jaar een bakkerij hebben gerund, een fijn en duurzaam woonhuis. Samen met hun drie kinderen wonen ze in het honderd jaar oude pand dat een complete metamorfose heeft ondergaan. In de ruimtes waar vroeger gebakjes en broden werden gemaakt, wordt nu geleefd en gewoond. * Chef-kok Ramon kookt op een sfeervolle buitenlocatie heerlijke hartige scones van zuurkool. Daar serveert hij cranberrysaus en een grote pan wortelsoep bij. * In het Friese Ureterp zit een wildopvang waar Hetty zich al 22 jaar met volle passie inzet om dieren weer gezond en wel in de natuur terug te kunnen plaatsen.

In deze aflevering

Wildopvang Ureterp
Kijken

In deze wildopvang knappen dieren weer helemaal op

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Recepten

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Van eigen bakkerij naar duurzaam woonhuis
Kijken

Van eigen bakkerij naar duurzaam woonhuis