33 minuten

Aflevering in het kort

Interieurspecialist Theo-Bert helpt in Oegstgeest Laura en Humphrey die graag wat tropische vrolijkheid in hun gang willen. Ze vinden het spannend om te experimenteren met kleur, maar gaan de uitdaging toch aan. * Chef-kok Leon Mazairac maakt in zijn BinnensteBuiten-keuken twee Duitse klassieke gerechten: Zanderfilet met Rieslingsaus, oftewel snoekbaars én Eisbein mit Bratkartoffeln: varkensschenkel met gebakken aardappels. * Tuinbaas Vincent Ketelaars is verknocht aan zijn werkgebied: landgoed Baest in het Brabantse Oostelbeers. Het gebied bestaat uit afwisselend naald- en loofbos, en er is een bijzondere natuurbegraafplaats.

In deze aflevering

Theo-Bert knapt een gang op met tropische vrolijkheid
Kijken

Theo-Bert knapt een gang op met tropische vrolijkheid

Tuinbaas Vincent is verknocht aan zijn werkgebied; Landgoed Baest in Oostelbeers
Kijken

Tuinbaas Vincent is verknocht aan zijn werkgebied; Landgoed Baest in Oostelbeers

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Recepten

Duitse Zanderfilet & Eisbein