vrijdag

Aflevering van
29 mei 2020

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa, in de Betuwe bezoeken Leon en Lendl een wijngaard en gebruiken ze de groene oogst, versjus, als smaakmaker in hun gerechten.
villa kakelbont
25 min

Aflevering in het kort

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met zorg en toewijding samengesteld. * In het Betuwse dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de wijngaard van Arina en Diederik is de eerst pluk van de druiven al volop aan de gang. Van deze groene oogst wordt geen wijn gemaakt, maar verjus. Deze smaakmaker voor in de keuken klinkt misschien nieuw, maar was in de Romeinse tijd al een bekend product.

Meer inspiratie?

  • Ramon Brugman

    Foreltartaar

    foreltartaar 144
    7 min
  • Moestuinier erop los!

    Groente en fruit uit je eigen tuin, er is niets lekkerders! Een moestuin is helemaal in en kan altijd, zelfs op je balkon. BinnensteBuiten is al vaak te gast geweest bij verschillende moestuinen. Hieronder een greep uit onze collectie.

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!