33 min

Aflevering in het kort

Chef-kok Rosah van Schendelen houdt van patisserie, maar vandaag opent zich een nieuwe wereld: die van de plantaardige patisserie. Patissier Margo Abdine neemt haar mee op avontuur. * Ieder najaar is het een spannende tijd voor vogelaars, omdat de vogeltrek begint. Boven ons hoofd zijn de trekvogels volop in beweging. Vogelaar en ecoloog Camilla Dreef bekijkt de trek in de Zuid-Hollandse duinen van Meijendel. * In Maastricht restaureert Pascal Mestrom eeuwenoude kroonluchters. Met veel liefde en passie hersteld hij oude werken in originele staat maar creëert als kunstenaar ook nieuwe moderne ontwerpen voor aan het plafond.

In deze aflevering

Plantaardige patisserie Amsterdam
Kijken

Plantaardige patisserie Amsterdam

Vogeltrek Meijendel
Kijken

Vogeltrek Meijendel

Kroonluchters Maastricht
Kijken

Kroonluchters Maastricht

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Recepten

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes