Rosah leert alles over plantaardige patisserie, Camilla bekijkt de vogeltrek in Meijendel en een passie voor het maken van kroonluchters.
33 min
Aflevering in het kort
Chef-kok Rosah van Schendelen houdt van patisserie, maar vandaag opent zich een nieuwe wereld: die van de plantaardige patisserie. Patissier Margo Abdine neemt haar mee op avontuur. * Ieder najaar is het een spannende tijd voor vogelaars, omdat de vogeltrek begint. Boven ons hoofd zijn de trekvogels volop in beweging. Vogelaar en ecoloog Camilla Dreef bekijkt de trek in de Zuid-Hollandse duinen van Meijendel. * In Maastricht restaureert Pascal Mestrom eeuwenoude kroonluchters. Met veel liefde en passie hersteld hij oude werken in originele staat maar creƫert als kunstenaar ook nieuwe moderne ontwerpen voor aan het plafond.
In deze aflevering
Kijken
Plantaardige patisserie Amsterdam
Kijken
Vogeltrek Meijendel
Kijken
Kroonluchters Maastricht
Recepten
Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes