Binnen de muren van een kinderkamer bevindt zich hun grote fantasierijke wereld. Dat wil je natuurlijk zo leuk mogelijk inrichten. Weet je even niet waar je moet beginnen? Kijk hier voor inspiratie!

Houten gezelligheid

OSB platen in de kinderkamer geven een natuurlijke, maar ook stoere look! En je kan er alle kanten mee op. Van kleurrijk tot neutraal, voor elk kleintje wat wils. Niet alleen heel divers, maar het is ook nog eens duurzaam én betaalbaar. Bekijk hier de hele familieboerderij.

Een tijdloze babykamer met hulp van Theo-Bert

Om je babykamer tijdloos te maken kun je spelen met zachte kleuren. Zoals je ziet in deze babykamer kan dit voor zowel jongens als meisjes nog jaren mee. Wissel het af met een gaaf behang en zo zit jij de komende tijd helemaal goed. Theo-Bert geeft nog meer tips voor een tijdloze babykamer.

Modern en klassiek

Ben jij helemaal weg van vintage? Dan valt deze kamer vast bij jou in de smaak. De mosterdgele tinten en het klassieke behang passen perfect bij elkaar. Hartstikke stoer en origineel! Dat past perfect bij dit huis.

Een oase van rust met zachte kleuren

Als je meer van de zachte kleuren bent voor je kleintje past deze kamer perfect bij jou. Om het minder strak te maken kan je werken met pasteltinten. Zo blijft het rustig, maar speel je toch met kleur. Deze babykamer is een wereld van verschil met de rest van dit vrolijke huis

Voor de kleine avonturiers

Als jouw zoon of dochter maar geen genoeg krijgt van de wereld ontdekken wil je dit natuurlijk terug laten komen in de kinderkamer. Met decoraties zoals wereldbollen of hun favoriete boeken maak je het paradijs van jouw kleintje een ware ontdekkingstocht. In dit huis zijn ze daar dol op. 

Nooit genoeg roze

Als ze bij jouw thuis helemaal gek zijn van roze moet je er misschien toch maar aan geloven. De muren moeten roze! Om het rustig te houden kun je kiezen voor bijvoorbeeld oudroze of terracotta tinten. Roze gaat ook goed samen met houten meubels. In dit interieur hebben ze een liefde voor houten meubels uit de jaren 70.

Geschreven door
Elisa Bakker
Datum