Wie denkt dat je veel ruimte nodig hebt om fijn te wonen heeft het mis. Kijk 5 x binnen bij bewoners met grote ambities op een klein aantal vierkante meters.
Kringloop

Liefdevol kringloophuis

Het Amsterdamse appartement van Maartje is kleurrijk en persoonlijk. Op elke muur zie je iets nieuws, er is zelfs ruimte voor haar eigen mini-museum. Meubels koopt ze tweedehands of vindt ze op straat. Kijk de kunst af!

Bekijk de video

Bonte bovenwoning

In de bovenwoning van Liesbeth komen de kleuren je tegemoet. In plaats van een nieuwe keuken, pakte Liesbeth de kwast en begon aan een duurzame make-over. Over iedere vierkante meter is nagedacht, waardoor het huis efficiënt is ingericht.

Bekijk de video

Haags retro huisje

Dann en zijn vriend vallen als een blok voor deze arbeiderswoning uit 1885. Samenwonen en werken aan huis, dat wordt krap! En daarbij is het huis schots en scheef. Ze verbouwen het en maken er toch een pareltje van met retro interieur.

Bekijk de video

Wonen op wielen

Groot is het niet, maar een kinderdroom komt uit als Peter zijn woonwagen op de kop tikt. Hij gaat met pensioen en verruilt zijn boot en luxe camper om permanent te wonen in de bescheiden Tielse woonwagen uit 1960. Juist de eenvoud maakt zijn leven zeer plezierig.  

Bekijk de video

Strak design met uitzicht

Een aantal jaar geleden kocht Mendes ‘het lelijkste huis in de straat’. Slechts 35 vierkante meter en ook aan de binnenkant moest veel gebeuren. Met de hulp van een bevriende architect maakte Mendes het huis helemaal op maat.

Bekijk de video