Kijk mee in het enige dierensterfhuis van Nederland, ontmoet onze nieuwe chef Rosah en duurzame lifestyle-expert Marieke, zie hoe twee bio-broers hun bedrijf omgooien en hoe maak je van plastic afval strak design? Jullie lazen massaal deze verhalen!

Hier zijn alle vergeten dieren welkom

Katten, honden en zelfs paarden die nergens terecht kunnen vinden een nieuw thuis bij Alice en Steven in Almere. Deze dierenliefhebbers hebben het enige dierensterfhuis van Nederland opgericht. 

Lees meer

Ontmoet onze nieuwe chef Rosah

Je moet het maar durven: op jonge leeftijd het roer omgooien. Rosah van Schendelen (1986) zegt haar kantoorbaan op en gaat knokken in de keuken! Je kent haar van First Dates en Masterchef en ze kookt sinds dit jaar ook volop bij BinnensteBuiten.  

Lees meer

Ontmoet duurzame lifestyle-expert Marieke

Marieke Eyskoot (1977) staat elke dag op voor duurzaamheid. Dat doet ze stijlvol en met charme, dus vergeet de geitenwollensokken! Marieke gaat elke week op pad voor BinnensteBuiten en ontmoet duurzame ondernemers door heel Nederland.  

Lees meer

Van plastic afval naar designtafel

Ondernemer Marius droomde ervan de wereld mooier te maken. Hij werkte in het bedrijfsleven, maar strijdt nu voor plasticvrij land en water en vist het afval letterlijk uit de Amsterdamse grachten en Rotterdamse wateren en maakt er designmeubels van.

Lees meer

Bio-broers gooien hun bedrijf om!

In de Hoeksche Waard verbouwen broers Hans en Jan biologische prei en andere vollegrondsgroenten. Ze runnen tot 1997 een traditioneel familiebedrijf, maar nemen een duik in het diepe een gaan biologisch verbouwen. Uit respect voor hun geloof en de aarde waarop ze werken.  

Lees meer