Bijzonder: zeewierkaas

14 september 2016
Stilstaand beeld van Bijzonder: zeewierkaas

Culinair expert Alain Caron is op Vlieland waar een kaasmaker Nils bijzondere zeewierkaas laat rijpen in een bunker.

Het bijbehorende recept vind je hier: 
Kabeljauw met zeewierkaas

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    Stilstaand beeld van Rode mul met antiboise
    10 oktober 2016

    Rode mul met antiboise

    Alain maakt bij de knoflook en de knoflookcrème een heerlijk gerecht met rode mul.

  2. Recept
    Stilstaand beeld van Runderstoof met cranberries & laurier
    11 januari 2017

    Runderstoof met cranberries & laurier

    Op de biologische cranberry boerderij kookt hij voor de gepassioneerde boeren een runderstoof met cranberries en laurier.

  3. Recept
    Stilstaand beeld van Pastinaak stamppot
    17 januari 2017

    Pastinaak stamppot

    Sharon maakt een stamppot met de lievelingsgroente van collega-kok Ramon: pastinaak.

  4. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Jenever populair maken
    3 maart 2017

    Jenever populair maken

    Alain is te gast bij drie vrienden. Zij hebben als missie om jenever weer populair te maken onder hun leeftijdgenoten.

  5. Recept
    Stilstaand beeld van Pompoenpannenkoeken
    24 maart 2016

    Pompoenpannenkoeken

    Sharon de Miranda maakt verrassende pannenkoeken: van pompoen maakt zij een pulp, die met wat toevoegingen een beslag wordt.

  6. Recept
    Stilstaand beeld van Scheermessen van de BBQ
    30 oktober 2015

    Scheermessen van de BBQ

    Bas van Baaren bereidt bij de Nederlandse wijn een typisch Zeeuwse lekkernij van schelpdieren.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Waarom lauwwarm water?
    7 februari 2017

    Waarom lauwwarm water?

    Waarom gebruikt Ramon lauwwarm water voor het deeg voor de pizzabodem? Daar is een verklaring...

  8. Recept
    Stilstaand beeld van Prei met pindakoekjes
    14 december 2016

    Prei met pindakoekjes

    Alain proeft de pure pindakaas van zussen Maxime en Sophie. Hij maakt hier een verrassend recept mee: prei, augurken, pindakoekjes en pindasaus.

Pagina's