Bert uit Capelle aan de IJssel is business consultant in de ICT en een sympathieke en rustige man die graag in zijn vrije tijd naar musea of theater gaat. Hij woont samen met zijn kat Scooter en omschrijft zichzelf als een open persoon en makkelijke prater.

Wat vond je van de dag?
Ik vond het een heel plezierige dag, de opzet was goed en ik ervaarde het rouleren als zeer prettig. De locatie was geweldig en er heerste een ongedwongen sfeer. Op een gegeven moment had ik zelfs niet meer in de gaten dat er camera’s bij aanwezig waren.

Ben je blij dat je mee hebt gedaan?
Ja, ik vond het een heel leuk avontuur. Ik had vooraf al een goed gevoel over de opzet; het koken, wisselen, naar buiten gaan, heel prettig. Bij andere dateprogramma’s voelt dat meer geforceerd.

Wat was je eerste indruk van de vrouwen?
Toen ik ze voor het eerst zag, vielen er meteen twee vrouwen op: Rianne en Nicolien. Ik heb met alle drie trouwens hele leuke gesprekken gevoerd, ook tussen de opnamen door, maar met Rianne had ik de leukste klik.

Wat vind je zo leuk aan Rianne?
Ze is heel ongedwongen en spontaan. Ze heeft een leuke uitstraling. Hoe ze kijkt, praat, doet en reageert. Ook qua uiterlijk sprong zij er meteen uit.

Hoe was je date met Rianne?
In de geest van het programma zijn wij nog een keer gaan koken. Ik ben bij haar op bezoek geweest. Zij heeft voor mij gekookt en dat was heel leuk en gezellig. We hebben gekletst en gegeten en de sfeer was ontspannen en ongedwongen.

Komt er een vervolgdate?
Ja zeker. Wij hebben sindsdien nog afgesproken, zij is inmiddels ook bij mij geweest. We hebben wederom een hapje gegeten, dit keer buiten de deur. Wat mij betreft blijft het hier niet bij, we gaan elkaar zeker vaker ontmoeten en kijken wat de toekomst gaat brengen.

27 minuten