Rianne uit Oegstgeest is stewardess en een vrolijke en enthousiaste vrouw. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar hond naar het strand om heerlijk uit te waaien. Ze houdt van lezen, gaat graag uit eten en kookt graag een heerlijk hapje voor haar vrienden.

Wat vond je van de dag?
Ik vond het een gezellige dag en leuke ervaring. Leuke mensen, leuke locatie, zeer sfeervol allemaal. De ontvangst was ook prettig, je voelde je meteen welkom. Het was voor mij de eerste keer met een filmploeg, dus best onwennig.

Ben je blij dat je mee hebt gedaan?
Ik ging er heel onbevangen in. Ik kreeg een tip van een vriend om mee te doen en had totaal geen verwachtingen. Ik kan prima alleen leven, maar juist die instelling was heel prettig.

Wat was je eerste indruk van de mannen?
Leuke mannen, maar Bert sprong er voor mij meteen uit. Ik vind zijn lengte leuk. Bovendien is hij aantrekkelijk en heeft hij een sympathieke uitstraling.

Hoe was je date met Bert?
Gezellig. Ik heb voor hem een curry gekookt en van de week nog even een snelle hap in elkaar gedraaid; twee slibtongetjes van zoete aardappelpuree en groenten. Het was onze derde date. We zijn zelfs al een keer uit eten geweest.

Hoe nu verder?
Wij zijn elkaar echt aan het leren kennen en we vinden elkaar leuk. Je weet nooit hoe het gaat. We zijn beiden voorzichtig, je stapt er niet zomaar weer onbevangen in. Je bent allebei beschadigd en neemt het nodige mee uit het verleden. Maar… ik ben wel verliefd ja. Ik wil Bert niet afschrikken, maar ik zie het wel zitten met hem.

27 minuten