Hoe is het nu met de kandidaten van de Valentijnsspecial? Wij blikken terug op de dag van de liefde en zijn benieuwd of er nog ge-date is en of er eventueel toekomst zit in de koppels?
Bert

Bert

Bert uit Capelle aan de IJssel is business consultant in de ICT en een sympathieke en rustige man die graag in zijn vrije tijd sport of naar het theater gaat. Hij woont samen met zijn kat Scooter en omschrijft zichzelf als een open persoon en makkelijke prater. Bert ging op date met Rianne en dat blijft waarschijnlijk niet bij één date. "Zij heeft voor mij gekookt en dat was heel leuk en gezellig. We gaan zien wat de toekomst gaat brengen".

Lees het interview met Bert

Rianne

Rianne uit Oegstgeest is stewardess en een vrolijke en enthousiaste vrouw. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar hond naar het strand om heerlijk uit te waaien. Ze houdt van lezen, gaat graag uit eten en kookt graag een heerlijk hapje voor haar vrienden. Rianne ging op date met Bert en ziet het stiekem wel zitten met hem. "Ik ben wel verliefd ja".

Lees het interview met Rianne

Rianne
Jan

Jan

Jan uit Deventer is onderwijsassistent en heeft een grote liefde voor muziek. Hij is een echte wijnkenner en gaat het liefst in zijn vrije tijd de natuur in om cantharellen te plukken voor een heerlijke maaltijd. Jan kijkt terug op een leuke dag maar zijn toekomstige vrouw zit er helaas niet tussen. "Ik vond Nicolien wel leuk, maar toen we samen op pad gingen, hadden we een soort anti-klik".

Lees het interview met Jan

Caroline

Caroline uit Tiel werkt als scrum master en is ontzettend druk met haar werk. In haar vrije tijd kookt ze graag voor vrienden en maakt ze verre reizen met haar dochter. Ze heeft een enorme drive en wil zich altijd blijven ontwikkelen. Caroline vond het een gezellige dag maar helaas zat de perfecte match er voor haar niet tussen. "Het moet toch maar gewoon op mijn pad komen".

Lees het interview met Caroline

Caroline
Chris

Chris

Chris uit Haarlem is art director en beschrijft zichzelf als een zelfbewuste, creatieve grappenmaker. Als echte muziekliefhebber gaat hij regelmatig naar concerten en drumt hij er in zijn vrije tijd graag op los. Ondanks de leuke dag vond hij daten op tv toch een beetje lastig. "Dat heb ik wel onderschat, je bent je heel bewust van alles wat je doet en dan gaat het spontane er toch een beetje af".

Lees het interview met Chris

Nicolien

Nicolien uit Hilversum is redacteur en beschrijft zichzelf als optimistisch, open en een echte sfeermaker. In haar vrije tijd maakt ze graag sieraden en klust ze een eind weg. Ze is gek op dieren. Nina, de hond die zij jarenlang heeft gehad was haar beste vriend. Nicolien ziet een date met Chris wel zitten maar daar is het tot op heden nog niet van gekomen. "Het lijkt mij heel leuk om nog een keer wat met Chris te gaan drinken."

Lees het interview met Nicolien

Nicolien
27 minuten