Vrijdag 14 februari, de dag van de liefde. BinnensteBuiten komt deze dag met een speciale Valentijnsuitzending. Culinair Expert Alain Caron kookt op een romantische locatie met zes singles die op zoek zijn naar de liefde. De kandidaten; Jan, Rianne, Chris, Caroline, Bert en Nicolien zorgen samen voor een heerlijk culinair diner, zal de vonk overspringen? Kom hier alvast wat meer te weten over de kandidaten!
Jan

Jan

Jan komt uit de hanzestad Deventer, Overijssel, hij werkt als onderwijsassistent bij een technische opleiding en heeft vele passies. Hij houdt van gitaar spelen, cultuur, sporten en de natuur. Naast deze hobby's is Jan een echte wijnkenner. Zijn lievelings ingrediënt is de cantharel en daarom gaat hij vaak de natuur in om deze paddestoel te plukken.

Bekijk de video

Rianne

Rianne komt uit Oegstgeest, Zuid-Holland. Ze werkt als stewardess en is een vrolijke en enthousiaste vrouw. In haar vrije tijd kookt ze graag voor haar vrienden en ze is gek op haar hondje. Rianne vindt het heerlijk om op het strand uit te waaien, houdt van lezen en uit eten gaan.

Bekijk de video
Rianne
Ik vind een vrouw aantrekkelijk wanneer zij zichzelf is.
- Bert
Chris

Chris

Chris woont in Haarlem, Noord-Holland, maar is geboren in Frankrijk. Hij werkt als art director en beschrijft zichzelf als zelfbewust, creatief en ongelooflijk grappig. In zijn vrije tijd drumt hij veel en gaat hij graag naar concerten. Chris is een echte muziekliefhebber en houdt absoluut niet van voetbal.

Bekijk de video

Caroline

Caroline woont samen met haar dochter in Tiel, Gelderland. Ze werkt als freelance coach en heeft het ontzettend druk met haar werk, waardoor vrije tijd voor haar extra belangrijk is. Ze kookt graag voor haar vrienden en maakt verre reizen met haar dochter. Ze heeft een enorme drive en wil zich altijd blijven ontwikkelen.

Bekijk de video
Caroline
Ik vind het leuk als ik lekker kan lachen met een man.
- Rianne
Bert

Bert

Bert woont samen met zijn kat; Scooter, in Capelle aan de IJssel, Zuid-Holland. Hij is een sympathieke en rustige man, die zichzelf omschrijft als een open persoon die makkelijk praat. Hij werkt als business consultant in de ICT en in zijn vrije tijd gaat Bert graag naar musea of het theater.

Bekijk de video

Nicolien

Nicolien komt uit Hilversum, Noord-Holland en werkt als redacteur. Ze beschrijft zichzelf als optimistisch, open en een echte sfeermaker. In haar vrije tijd maakt ze graag sieraden en klust ze een eind weg. Nicolien houdt heel erg van dieren. Nina, de hond die zij jarenlang heeft gehad was haar beste vriend.

Bekijk de video
Nicolien