Gehaktbal met brood

sommelier
Lendl Mijnhijmer
chef-kok
Leon Mazairac
Gehaktbal met brood (64)
7 min
Gerecht
Bereidingstijd
Menu
Gemiddelde waardering
51 personen
Chef-kok Léon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer zijn in Utrecht op een industriële plek waar biersommelier Eric Odenwald zijn brouwerij heeft gevestigd. Zijn hart heeft altijd gelegen bij honderd procent biologisch en duurzaam ondernemen, dus ook het brouwen van bier doet hij op deze manier, volledig CO2-vrij. Léon en Lendl nemen een kijkje bij hem en er wordt volop geproefd en overlegd welk gerecht bij welk bier zou passen. Daarvoor gaat Léon langs bij een bevriende slager in Utrecht voor gehaktballetjes. Biersommelier Eric Odenwald en brouwer Eric Trapman proeven uiteindelijk samen met Lendl en Léon van de borrelhap én natuurlijk van hun eigen bier.
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Recept

Ingrediënten

Eet smakelijk!

Wat vond je van het recept?

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!