Recept
Ingrediënten
-
Voor de pindakaas400 grpinda’s
-
2 elolie (pinda olie of zonnebloem)
-
•Snufje zout
-
•bruine boterhammen
-
Voor de gezonde snack•Vers fruit
-
•Soepstengel
-
•Gekookt ei
-
•Mais wafel
-
•Gedroogd fruit
-
Drinken•Water
-
•Half karnemelk verse jus de orange
-
Benodigheden•Lege pot
-
•Broodtrommel
-
•Beker
-
Rooster de pinda’s in een oven of koekenpan tot ze goud bruin zijn. Laat ze afkoelen en doe ze in de keuken machine. Laat ze 5 tot 8 minuten draaien tot de pinda’s de olie los gaan geven en de pindakaas smeuïg en er wat vloeibaar eruit ziet.
-
Voeg dan de olie en het zout toe. Draai nog even een minuut door en doe de pindakaas in een pot.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.