34 minuten

Aflevering in het kort

Als je professioneel boomhutbouwer bent, bouw je voor jezelf natuurlijk ook een bijzonder domein. In de groene oase van Stella Carpintera en haar vriend kijk je je ogen uit; houten huisjes, loungenetten op grote hoogte en uiteraard een boomhut, het is er allemaal. * In een polder vlakbij Putten grazen bijzonder exclusieve koeien. De wagyu-runderen van Dirk staan bekend om hun zachtaardige karakter en om hun smaakvolle vlees. Ook hun eten is bijzonder: ze eten de resten van de olijfolieproductie. Chef-kok Ramon wil daar meer van weten. * In De Bilt is een historische moestuin, met prachtige oude kassen en stenen bakken, nog altijd in gebruik.

In deze aflevering

Deze Wagyu-runderen eten de resten van olijfolieproducties
Kijken

Deze Wagyu-runderen eten de resten van olijfolieproducties

Boomhut walhalla Groningen
Kijken

Bijzondere boomhut midden in het groen

Een historische moestuin midden in de Bilt
Kijken

Een historische moestuin midden in De Bilt

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade
Recepten

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade