11 oktober 2024
Midden in de bossen een volledig houten woning met zelfgebouwde boomhut, chef-kok Ramon bereidt met liefde en aandacht een mooi stuk wagyu-vlees en een historische moestuin met kassen in De Bilt.
Aflevering in het kort
Als je professioneel boomhutbouwer bent, bouw je voor jezelf natuurlijk ook een bijzonder domein. In de groene oase van Stella Carpintera en haar vriend kijk je je ogen uit; houten huisjes, loungenetten op grote hoogte en uiteraard een boomhut, het is er allemaal. * In een polder vlakbij Putten grazen bijzonder exclusieve koeien. De wagyu-runderen van Dirk staan bekend om hun zachtaardige karakter en om hun smaakvolle vlees. Ook hun eten is bijzonder: ze eten de resten van de olijfolieproductie. Chef-kok Ramon wil daar meer van weten. * In De Bilt is een historische moestuin, met prachtige oude kassen en stenen bakken, nog altijd in gebruik.
In deze aflevering
Deze Wagyu-runderen eten de resten van olijfolieproducties
Bijzondere boomhut midden in het groen
Een historische moestuin midden in De Bilt
Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade