34 minuten

Aflevering in het kort

In Enschede wonen Tina en Jeroen in een voormalige kunstenaarswoning uit de jaren 50, met een enorm hoog plafond. Zonder enige ervaring hebben ze het huis bijna volledig zelf verbouwd. Van de zelfgemaakte vide in de woonkamer tot de groene badkamer; niks is te gek voor dit stel. * In Nijmegen wordt chef-kok Leon Mazairac meegenomen in de wereld van biologisch brood. Voor dit brood is meel nodig, wat afkomstig is van de enig volledig werkende molen van Nijmegen en omgeving. * Het Drenthepad bestaat 50 jaar. Vrijwilliger Luc zet zich als pad-coördinator in voor deze oudste wandelroute en stuurt andere vrijwilligers aan.

In deze aflevering

Leon duikt in de wereld van biologisch brood in Nijmegen
Kijken

Leon duikt in de wereld van biologisch brood in Nijmegen

Rick heeft zijn hout het liefst dood. Dat is goed voor de kevertjes!
Kijken

Rick heeft zijn hout het liefst dood. Dat is goed voor de kevertjes!

Een enthousiast stel verbouwt een jaren 50 woning in Enschede
Kijken

Een enthousiast stel verbouwt een jaren 50 woning in Enschede

Leon's Philly steak sandwich
Recepten

Leon's Philly cheesesteak sandwich