De voormalige kapsalon van Yvonne en Sieb is in koningsblauwe kerstsfeer, chef Leon maakt het voorgerecht van het diner met wilde truffel, Marieke Eyskoot duikt in duurzame én sociale pakketbezorging.
33 minuten
Aflevering in het kort
In Groet pakken Yvonne en Sieb uit met de kerstversiering. Ze wonen in een voormalige kapsalon, waar het nu een zee aan koningsblauw en vele kerstornamenten is. * Limburgse wilde truffels bestaan écht. Chef-kok Leon en truffelhunter André zoeken er een aantal, voor het voorgerecht van het BinnensteBuiten-kerstmenu. Leon maakt aardappelmousseline met dungesneden rauwe ham en verse truffel. * Marieke Eyskoot is in Arnhem waar pakketjes worden bezorgd door bezorgers op een elektrische scootmobiel. Niet alleen een duurzaam initiatief, het zorgt ook dat mensen voor wie werken niet altijd vanzelfsprekend is, een plek vinden op de arbeidsmarkt.
In deze aflevering
Kijken
De voormalige kapsalon van Yvonne en Sieb is in koningsblauwe kerstsfeer
Kijken
Chef Leon maakt het voorgerecht van het diner met wilde truffe
Kijken
Aardappelmousseline met dungesneden rauwe ham en verse truffel
Recepten
Aardappelmousseline met verse truffel en prosciutto