33 minuten

Aflevering in het kort

In Brussel staat het bijzondere huis van bankier en mecenassen David en Alice van Buuren. Aan de buitenkant Amsterdamse School, van binnen art-decostijl met zeldzaam meubilair, beeldhouwwerken en schilderijen van oude meesters. Architectuurexpert Valentijn Carbo leidt ons rond. * Chef-kok Alain Caron is op Goeree-Overflakkee, bij bubbelmaker Cees Breederland. Cees maakt geen bubbels van druiven, maar van rabarber. Alain wil daar het fijne van weten. * Duurzame tuinvrouw Anne Wieggers oogst snijbiet. Om aan het einde van de zomer en in het najaar ook iets lekker uit de tuin te kunnen halen, plant zij nu alvast basilicum en saffraankrokus.

In deze aflevering

Amsterdamse school in Brussel
Kijken

Amsterdamse school in Brussel

Bubbels van rabarber
Kijken

Rabarberbubbels uit Stellendam

desert
Recepten

Rabarbercoulis met rood fruit en geitenyoghurt

BinnensteBuiten Moestuin: zo plant je een saffraan krokus
Kijken

Saffraan krokus planten voor het najaar