33 minuten

Aflevering in het kort

Bij de Maas in Dieden wonen Han en Liesbeth naast een oude molen. Met hun twee honden genieten ze van de rust en natuur. In de tuin staan wel dertig oude perenbomen. * Chef-kok Sharon is in Zwolle bij aiolimaker Jeroen Kneijber. Met knoflook van een lokale leerwerkboerderij en hulp van zijn ouders maakt Jeroen deze Spaanse saus in eigen land. * De BinnensteBuiten-moestuin draait op volle toeren. Duurzame tuinvrouw Anne vult een mand vol sla, tuinbonen en bloeiende goudsbloemen. Van rozenblaadjes en tijm maakt ze een aromatisch badzout. * Kunsthistoricus Geert Pruiksma bekijkt in Stavoren een fontein: een grote vis met een waterspuwende bek.

In deze aflevering

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Recepten

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Molenhuis in Dieden met een tuin vol perenbomen
Kijken

Molenhuis in Dieden met een tuin vol perenbomen

Echte Zwolse Aïoli
Kijken

Echte Zwolse Aïoli

Anne Wieggers maakt haar eigen badzout
Kijken

Anne Wieggers maakt haar eigen badzout

Visfontein in Stavoren
Kijken

De visfontein in Stavoren