32 minuten

Aflevering in het kort

Steve uit Roosendaal heeft een grote interesse voor alles wat te maken heeft met het interbellum, de periode tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De meubels en voorwerpen van toen spreken Steve enorm. Hij woont nog bij zijn ouders thuis en neemt dus ook hen mee in zijn hobby. * Ken je klassiekers! Chef-kok Leon Mazairac maakt een Zwiterse nussli-salade met een borrelplank en canard à l'orange. * In de Heemskerkerduinen heeft Hans 600 dieren lopen die het kwetsbare duingebied begrazen. De indrukwekkende Schotse Hooglanders en Scottish blackfaceschapen geven het gebied extra schoonheid.

In deze aflevering

Steve woont met zijn ouders in dit huis vol verzamelingen uit de jaren '30 tot '70
Kijken

Vooroorlogs interieur Roosendaal

Duinbegrazing Heemskerk
Kijken

Duinbegrazing Heemskerk

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Recepten

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade