Steve is blij in zijn vooroorlogse interieur, keukenklassiekers: Zwitserse nussli-salade en canard à l'orange en duinbegrazers in Heemskerk.
32 min
Aflevering in het kort
Steve uit Roosendaal heeft een grote interesse voor alles wat te maken heeft met het interbellum, de periode tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De meubels en voorwerpen van toen spreken Steve enorm. Hij woont nog bij zijn ouders thuis en neemt dus ook hen mee in zijn hobby. * Ken je klassiekers! Chef-kok Leon Mazairac maakt een Zwiterse nussli-salade met een borrelplank en canard à l'orange. * In de Heemskerkerduinen heeft Hans 600 dieren lopen die het kwetsbare duingebied begrazen. De indrukwekkende Schotse Hooglanders en Scottish blackfaceschapen geven het gebied extra schoonheid.
In deze aflevering
Kijken
Vooroorlogs interieur Roosendaal
Kijken
Duinbegrazing Heemskerk
Recepten
Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade