Interieurstylist Theo-Bert Pot is in Steenwijk om de slaapkamer van Chantal en Robbert meer sfeer te geven. De benedenverdieping hebben ze al helemaal aangepakt, maar in de slaapkamer ontbreekt nog persoonlijkheid.

De hoogste tijd om de slaapkamer af te maken.

Chantal en Robbert kopen vorig jaar een huis in Steenwijk. Precies rond die tijd wordt Chantal geveld door longcovid en heeft ze te weinig energie om in huis bezig te gaan. Ze blijft maar moe en kan niet meer terug aan het werk. Met langzame stappen gaat het beter en stapje voor stapje komt het jonge stel toe aan de klussen in huis. De slaapkamer is achtergebleven en mist sfeer en gezelligheid. Theo-Bert schiet Chantal en Robbert te hulp en maakt van de slaapkamer een sfeervolle ruimte.

We missen nu warmte en gezelligheid. Een slaapkamer moet dat voor ons uitstralen.
Chantal

Evenwichtig kleurenpalet

Theo-Bert heeft een dressoir gekozen in een donkere kleur wat een mooi contrast geeft met de rustige pasteltinten van het behang. Het geeft dan een beetje kracht aan de ruimte, net als het donkerblauwe bed.

Samen het land door

Chantal en Robbert kennen elkaar al vanaf hun 15e. Ze komen uit Deventer en hebben allebei in Nijmegen gestudeerd. Ze hebben een tijdje in Lisse gewoond, dichtbij het werk van Robbert in Den Haag. Robbert werk inmiddels in Leeuwarden en een jaar geleden verhuisden ze naar Steenwijk.

Echte een wereld van verschil. Die warmte die we wilden straalt het helemaal uit. Heel mooi!
Robbert
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum