Van de wilde plannen voor de inrichting van de Haagse portiekwoning van de 29 jarige Fleur komt niks terecht. Een jaar na de verhuizing weet ze nog steeds niet hoe ze het moet aanpakken. Theo-Bert schiet te hulp en brengt de geliefde stijlen van Fleur samen in haar appartement.
9 minuten

Het appartement voor de metamorfose:

'Ik hou van oude spullen, maar nu is het wel iets te oma-achtig.'
Fleur Arkesteijn – business analist

Het moodboard voor de woonkamer

Theo-Bert heeft een moodboard gemaakt voor de woonkamer van Fleur. Er komt veel kleur op de muur, maar wel een beetje 'gedempte kleuren' zoals Fleur het noemt. Het groen gaat een accentkleur worden. En er komt een zachte roze op de muur, die mooi past bij de roze bank van Fleur.

Het appartement na de metamorfose:

Fleur en haar twee zussen

Fleur is echt een gezelligheidsdier. Ze kan van de hak op de tak springen, maar pakt altijd weer de draad op waar die begon. Ze woont met haar huisgenoot in het huis dat ze een jaar geleden kocht. Dat kon ze kopen met de erfenis van haar ouders. Die zijn een paar jaar geleden vlak na elkaar overleden. Heel heftig en Fleur is dankbaar dat ze nog twee zussen heeft. De band tussen de drie zussen was altijd al goed, maar is nog veel hechter geworden.

Wissel eens van behang

Wanneer je je schouw wil behangen of een stukje muur en je houdt van wisselen heeft Theo-Bert de gouden tip. Hij heeft een stukje dun hout bij de bouwmarkt op maat laten zagen. Deze smeer je in met behanglijm en daar plak je je behang op. Zo kun je een leuk effect creëeren met niet heel veel werk. En als het verveelt? Dan plak je er een ander dessin tegenaan. En dat zonder de muur te beschadigen of helemaal te bewerken en behangklaar te maken.

'Het is nog beter dan ik had durven dromen.'
Fleur Arkesteijn – business analist
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum