In Buiten koken met Ramon geniet chef-kok Ramon Brugman op culinaire wijze van het najaar en maakt hij iedere week een gerecht in de buitenlucht.

Iedere maandag om 19.00 uur op het  YouTubekanaal  van BinnensteBuiten.

Portobelloburgers met raclettekaas

Ook vegetarisch kun je genieten van een sappige burger. Ramon brengt de portobello paddenstoelen op smaak en roostert ze boven het vuur. De smeuïge kaas en zelfgemaakte barbecuesaus doen je het water in de mond lopen.

Bekijk de video

Stamppot van gebrande prei met wildzwijn schnitzels

Het is herfst en wat past er nu beter bij de herfst dan wild? Ramon maakt een stamppot van gebrande prei en maakt daar heerlijke wildzwijn schitzels bij. 

Bekijk de video

Glutenvrije maisbroodjes met een stoof van aubergine

Deze glutenvrije maisbroodjes zijn niet alleen makkelijk om te maken, maar ook nog eens heel erg lekker. Ramon maakt er een stoof van aubergine bij met een munt-koriander dip. Om je vingers bij af te likken!

Bekijk de video

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei

Ben jij die standaard boterham met kaas nu ook zat? Ramon maakt een perfect lunchgerecht. Getoast brood met paddestoelenragout en een spiegelei. Wil jij weten hoe dit moet? Bekijk dan snel de video! 


Bekijk de video

Wildstoof met gepofte pastinaak en stoofpeertjes

Wie denkt aan de herfst, denkt automatisch aan wild. Toch wordt wil nog niet zo veel gegeten in Nederland en dat is zonde, wild is namelijk puur natuur! Ramon maakt een herfstige stoofpot van wild met gepofte pastinaak en stoofpeertjes. Heer-lijk! 

Bekijk hier de video

Geroosterde paprika's met kikkererwten en harissa

Ramon maakt een heerlijk vegetarisch gerecht uit de Oosterse keuken. Hij roostert de paprika's op het knisperende vuur, snijdt ze in reepjes en maakt er een heerlijk stoofpotje van met kikkererwten en harissa voor een pittige touch. Om te dippen maakt hij labneh met verse pita's. Dit wil je niet missen. Kijk snel de video!

Bekijk de video