Chinese tomatensoep met kip en omelet
Met stip op één, deze culinaire, Aziatische hap, bereid door niemand minder dan onze chef Ramon. Een rijkgevulde Chinese tomatensoep met kip, reepjes omelet, knapperige taugé en frisse prei. Geheim ingrediënt: appelmoes! Dat valt zeer in de smaak bij kinderen. Probeer het eens.
Bekijk het receptFrikandel speciaal met zelfgemaakte friet en mayonaise
Ook de frikandel speciaal scoorde deze maand hoog. Het is niet voor niets de meest gegeten snack in de snackbar. Ze zijn zo populair dat er in Nederland zo’n 600 miljoen stuks per jaar verkocht worden. Ramon maakt frikandellen speciaal met zelfgemaakte frieten en mayonaise. Aanrader!
Bekijk het receptIndonesische sajoer tahoe met rijst en telor ketjap
Alle vegetariërs opgelet, want na twee vleesgerechten staat nu ook een vega-gerecht in de top drie. En wat voor één, de Indonesische sajoer tahoe met rijst en ketjap. Makkelijk, hartstikke lekker en boordevol vitaminen. De Indonesische keuken is niet voor niets de favoriete keuken van Ramon. Eet smakelijk.
Bekijk het receptHartige taart met broccoli en ham
Ramon gaat aan de slag met een Franse klassieker, een quiche. Als patissier weet hij als geen ander hoe je taarten bakt en daar horen ook hartige taarten bij. Ditmaal een verrukkelijke groentehap met broccoli en ham. Lekker met een frisse, groene salade erbij.
Bekijk het receptAardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola
En tot slot dit heerlijke lunchgerecht op vijf. Trouwens ook prima te eten als hoofdgerecht. Nog lekkerder dan rösti, vinden wij. De aardappel-pannenkoekjes van Sharon, met spinazie, kaas en een smeuïge, frisse kruidenboter met limoen. Wat walnootjes en rucola ter garnering et voilá. Smullen maar!
Bekijk het recept