Chris uit Haarlem is artdirector en beschrijft zichzelf als een zelfbewuste, creatieve grappenmaker. Als echte muziekliefhebber gaat hij regelmatig naar concerten en drumt hij er in zijn vrije tijd graag op los.

Wat vond je van de dag?
Ik vond het een beetje dubbel, het team was leuk en het was goed georganiseerd maar je date natuurlijk wel op tv, dat heb ik onderschat. Je bent je dan heel erg bewust van wat je doet en wat je zegt. Ik was soms wel bang dat het spontane er een beetje vanaf zou gaan of dat ik heel anders zou overkomen.

Wat vond je van de vrouwen?
Zodra je binnenkomt kijk je toch wie de andere kandidaten zijn. Je voelt dan wel meteen of je met iemand een klik zult hebben. Van de drie had ik bij Nicolien het beste gevoel. Ik heb er ook bewust voor gezorgd dat ik met Nicolien op pad ging. Ik vond het op het eind heel leuk om erachter te komen dat Nicolien en ik elkaar gekozen hadden.

Gaan Nicolien en jij nog een keer afspreken?
Nicolien en ik hebben nog steeds contact. We gaan waarschijnlijk nog wel een keer samen eten, maar meer omdat we gewoon een goede klik hadden. Of er een relatie in zit, weet ik niet.

27 minuten