4 minuten
Eilandgerecht met cranberry en duindoorn
Chef-kok Robert houdt van puur en natuur en betrekt de ingrediƫnten van het eiland in zijn gerechten. Cranberries, duindoorn, paddenstoelen: Leon gaat graag met Robert op pad om al dat moois te plukken. En daar maken ze samen een mooi gerecht mee.
Recept
Ingrediƫnten
Aantal personen 4-
4kabeljauw van 40 g.
-
12mosseltjes
-
1jonge prei
-
2 tlVlielandse honing
-
2jonge bietjes
-
100 gVlielandse paddenstoelen
-
Maak dunne lamellen van de rode biet en leg dit in zoetzuur (maak dit van een beetje sushi azijn en honing)
-
Snij de prei in ringetjes en bak dit kort aan en doe dit ook met de paddenstoelen.
-
Gaar de vis en de mosseltjes en schroei de kabeljauw.
-
Serveer het met een beetje olijfolie of gerookte mosseljus.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.