4 minuten

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Chef-kok Robert houdt van puur en natuur en betrekt de ingrediënten van het eiland in zijn gerechten. Cranberries, duindoorn, paddenstoelen: Leon gaat graag met Robert op pad om al dat moois te plukken. En daar maken ze samen een mooi gerecht mee.
Gerecht Vis
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Voorgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 4
    kabeljauw van 40 g.
  • 12
    mosseltjes
  • 1
    jonge prei
  • 2 tl
    Vlielandse honing
  • 2
    jonge bietjes
  • 100 g
    Vlielandse paddenstoelen
  1. Maak dunne lamellen van de rode biet en leg dit in zoetzuur (maak dit van een beetje sushi azijn en honing)

  2. Snij de prei in ringetjes en bak dit kort aan en doe dit ook met de paddenstoelen.

  3. Gaar de vis en de mosseltjes en schroei de kabeljauw.

  4. Serveer het met een beetje olijfolie of gerookte mosseljus.

  5. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.