Luxe clubsandwich

Chef-kok Léon Mazairac is in zijn stad Utrecht. Niet ver van Léons restaurant runnen Ralph Bond en Patty Smolders een ambachtelijke stadsbakkerij. Alles wordt hier met de hand gemaakt. Het is vroeg dag als Léon zich bij hen voegt voor het maken van zuurdesembrood en eclairs. Onder de bezielende leiding van Ralph maakt Léon aardappelbrood, waarna hij Ralph en Patty op zijn beurt weer een plezier doet met een clubsandwich-de-luxe.

Gerecht Vis
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Hoofdgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 12
    plakken aardappelbrood
  • 4 el
    guacamole
  • 1 el
    mayonaise
  • 1 el
    piccalilly
  • 4
    geschaafde radijsjes
  • 200 g
    gekookt kreeftenvlees
  • 4
    langoustines
  • 200 g
    gemarineerde zalm
  • een beetje crème van geroosterde paprika's-postelein
  1. Rooster de plakken brood en steek ze uit met een ronde steker. 3 plakjes per broodje.

  2. Beleg de eerste met mayonaise, radijs, gemarineerde of gerookte zalm en een beetje piccalilly

  3. Beleg de tweede laag met 

    De tweede laag met kreeft en guacamole

  4. en de derde laag met langoustine, gerookte paprikacrème, tomaat en postelein.

     

  5. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.