Luxe clubsandwich
Chef-kok Léon Mazairac is in zijn stad Utrecht. Niet ver van Léons restaurant runnen Ralph Bond en Patty Smolders een ambachtelijke stadsbakkerij. Alles wordt hier met de hand gemaakt. Het is vroeg dag als Léon zich bij hen voegt voor het maken van zuurdesembrood en eclairs. Onder de bezielende leiding van Ralph maakt Léon aardappelbrood, waarna hij Ralph en Patty op zijn beurt weer een plezier doet met een clubsandwich-de-luxe.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
12plakken aardappelbrood
-
4 elguacamole
-
1 elmayonaise
-
1 elpiccalilly
-
4geschaafde radijsjes
-
200 ggekookt kreeftenvlees
-
4langoustines
-
200 ggemarineerde zalm
-
•een beetje crème van geroosterde paprika's-postelein
-
Rooster de plakken brood en steek ze uit met een ronde steker. 3 plakjes per broodje.
-
Beleg de eerste met mayonaise, radijs, gemarineerde of gerookte zalm en een beetje piccalilly
-
Beleg de tweede laag met
De tweede laag met kreeft en guacamole
-
en de derde laag met langoustine, gerookte paprikacrème, tomaat en postelein.
- Eet smakelijk!