Recept: Luxe clubsandwich

6 december 2017
Waardeer: 
(Totaal: 5 stemmen)
Stilstaand beeld van Luxe clubsandwich
Chef-kok Léon Mazairac is in zijn stad Utrecht. Niet ver van Léons restaurant runnen Ralph Bond en Patty Smolders een ambachtelijke stadsbakkerij. Alles wordt hier met de hand gemaakt. Het is vroeg dag als Léon zich bij hen voegt voor het maken van zuurdesembrood en eclairs. Onder de bezielende leiding van Ralph maakt Léon aardappelbrood, waarna hij Ralph en Patty op zijn beurt weer een plezier doet met een clubsandwich-de-luxe.
4 personen

Ingrediënten voor Luxe clubsandwich

  • 12 plakken aardappelbrood
  • 4 el guacamole
  • 1 el mayonaise
  • 1 el piccalilly
  • 4 geschaafde radijsjes
  • 200 g gekookt kreeftenvlees
  • 4 langoustines
  • 200 g gemarineerde zalm
  • een beetje crème van geroosterde paprika's-postelein

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving. 

 

Aan de slag

  1. 1

    Rooster de plakken brood en steek ze uit met een ronde steker. 3 plakjes per broodje.

  2. 2

    Beleg de eerste met mayonaise, radijs, gemarineerde of gerookte zalm en een beetje piccalilly

  3. 3

    Beleg de tweede laag met 

    De tweede laag met kreeft en guacamole

  4. 4

    en de derde laag met langoustine, gerookte paprikacrème, tomaat en postelein.

     

Eet smakelijk!

Laat je reactie achter