Oesters met Mezcal en rozenblad

Oesters met Mezcal en rozenblad

Romantiek in een schelpje: dat zijn oesters natuurlijk puur sang! Vooral met deze dressing. 

Gerecht Vis
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Voorgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 2
  • 6
    oesters
  • 1 el
    Mezcal
  • rozenblaadjes
  • 1 tl
    rozenwater
  • 1 el
    olijfolie
  • 1
    citroen
  1. Steek de oesters voorzichtig open.

  2. Meng de Mezcal met het rozenwater en de olijfolie. Snijd wat peterselie en basilicum fijn en voeg deze toe. Knijp een citroen uit op het mengsel. Serveer het mengsel ijskoud op de oester. Decoreer de oesters met wat rozenblaadjes.

  3. Precies zien hoe Leon dit recept maakt?

    Bekijk hier de video

  4. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.