4 minuten
Rijst masala geserveerd met paneerkaas, courgette en kokosyoghurt
Chef-kok Sharon de Miranda maakt rijst masala geserveerd met Indiase paneerkaas, courgette, aubergine en kokosyoghurt.
Recept
Ingrediënten
-
400 grpaneerkaas
-
500 grgekookte rijst
-
1spitskool
-
1aubergine
-
1courgette
-
2Knoflooktenen
-
1ui
-
2bouillonblokjes
-
2 elmassala
-
1citroen
-
200 grtrostomaten
-
•bosui
-
1 bosjekoriander
-
100 grkokos yoghurt
-
Snipper de ui en hak de tenen knoflook fijn. Bak in een wok de masala even aan en voeg de knoflook en uien toe.
-
Knijp de tomaten erbij en snijd ondertussen de paneer in kleine blokjes, voeg dit toe aan de pan.
-
Bak de paneerkaas drie minuten mee en snij de courgette, aubergine en de kool in stukken. Voeg toe aan de pan en blus het af met het sap van de citroen.
-
Verkruimel de bouillonblokjes erbij, roer om en voeg de rijst eraan toe. Roerbak alles goed door elkaar.
-
Haal de pan van het vuur en maak het gerecht af met een paar lepels kokos yoghurt, wat gesneden bosui en koriander.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.