'Het is belangrijk dat iedereen kan koken en dat het betaalbaar is'
Sharon de Miranda
Vegetarische lasagna

Een favoriet: vegetarische lasagne

Chef-kok Sharon maakt één van haar persoonlijke favorieten: lasagne. Een zes-persoonsgerecht met veel verse groenten, feta en mozzarella.

Bekijk het recept

Zo maak je ketjap en sambal

Uno Bierhuys maakt ketjap volgens een oud Indonesisch familierecept. Daarnaast maakt hij ook verschillende soorten sambal. Chef-Kok Sharon de Miranda gaat bij hem langs om te koken én te proeven.

Bekijk de video

Volg Sharon de Miranda op Instagram

Sharon vind het heerlijk om te koken in de kookstudio. Dit deelt ze graag op Instagram. Neem een kijkje achter de schermen en volg Sharon en BinnensteBuiten op Instagram!

Ik ben benieuwd!

Krijg je geen genoeg van Sharon haar wereldse gerechten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Voor heerlijke kookinspiratie van Sharon en nog veel meer.  

Schrijf je in!

Ovenschotel bomvol groente

Sharon is dol op ovenschotels. Lekker makkelijk en vol variatie. Probeer deze eens uit met gehaktballetjes en groente! 

Bekijk het recept

Bekijk alles van Sharon de Miranda

Filters

Filters

Ovenschotel van pasta penne en drie soorten kaas
Sharon de Miranda

Pasta ovenschotel met drie soorten kaas en avocado

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Sharon de Miranda

Groentespiesjes met halloumi van de barbecue

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Lief gebaar recept
Sharon de Miranda

Betaalbare aardappel-groentesoep boordevol vitaminen

Japanse curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Broodje pulled sprinkhaan
Sharon de Miranda

Een lekker broodje pulled sprinkhaan

Biefstukspiesjes met hazelnootsaus en paksoi
Sharon de Miranda

Saté van biefstuk met glasnoedels, paksoi en hazelnoot satésaus