3 minuten

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

In vijf minuten staat deze carpaccio van Hollands rund op tafel! Een royaal bordje met verschillende slasoorten, fijngesneden radijsjes, ingelegde ui, geraspte kaas en een frisse limoenmayonaise. 

Gerecht Vlees
Bereidingstijd 5 minuten
Menu Voorgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • Voor de salade met carpaccio
    4x
    8 plakjes dungesneden rund
  • ingelegd uitje
  • wat frisse slasoorten
  • 150 g
    hooikaas
  • 100 g
    cress scheuten
  • 1 bosje
    radijsjes
  • 1 flesje
    limoen mayonaise
  1. Leg de plakjes rund op een bord en doe er wat mayonaise overheen.

  2. Beleg met een zoet zuur uitje, wat sla, cress en fijngesneden radijsjes.

  3. Werk af met wat olijfolie en de rasp van hooikaas.

  4. Geniet van je carpacciosalade!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.