3 minuten
Salade met carpaccio en limoenmayonaise
In vijf minuten staat deze carpaccio van Hollands rund op tafel! Een royaal bordje met verschillende slasoorten, fijngesneden radijsjes, ingelegde ui, geraspte kaas en een frisse limoenmayonaise.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
Voor de salade met carpaccio4x8 plakjes dungesneden rund
-
•ingelegd uitje
-
•wat frisse slasoorten
-
150 ghooikaas
-
100 gcress scheuten
-
1 bosjeradijsjes
-
1 flesjelimoen mayonaise
-
Leg de plakjes rund op een bord en doe er wat mayonaise overheen.
-
Beleg met een zoet zuur uitje, wat sla, cress en fijngesneden radijsjes.
-
Werk af met wat olijfolie en de rasp van hooikaas.
- Geniet van je carpacciosalade!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.