2 min
Salade met gebakken sopropo
Sharon maakt een lekkere salade met gebakken sopropo.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
1Sopropo
-
100 gGezouten noten
-
1Ui
-
1Teen Knoflook
-
20Frambozen
-
•Balsamicostroop
-
100 gRucola
-
50 gGroene olijven zonder pit
-
1Rettich
-
Was de sopropo en plaats het in een kommetje met zoutwater om de bitterheid iets weg te halen
-
Snij de sopropo dan in de lengte doormidden en haal met een lepel het witte, zachte deel eruit. Snij het dan in dunne halve maantjes.
-
Verwarm een scheutje olie in een wokpan en fruit hierin de ui en knoflook.
-
Zet het vuur onder de wok hoog en roerbak de sopropo 2 minuten terwijl je constant blijft roeren
-
Zet het vuur laag en laat de sopropo zo’n 5 minuten bakken op laag vuur.
-
Als de sopropo gebakken is, maak je er een lekker salade van met alle overige ingrediënten.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.