2 minuten
Stoofvlees met stamppot van pastinaak en paarse winterpeen
Onze chef-kok Leon Mazairac maakt dit recept met stoofvlees dat al klaar is, dat scheelt tijd! Hij maakt er een lekker stamppotje bij met pastinaak, paarse winterpeen een piepers. Eet smakelijk!
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
500 gkruimige aardappelen
-
1pastinaak
-
200 gpaarse winterpeen
-
2grote uien
-
•zout en peper
-
50 ggeitenboter
-
•Kruidnagel en nootmuskaat
-
250 gstoofvlees
-
Snijd de uien in ringen en de paarse wortel in schijfjes.
-
Kook de aardappelen met de ui en de paarse wortel in een pan met water.
-
Stamp het geheel samen. Doe er een beetje geitenboter, kruidnagel en nootmuskaat bij.
-
Serveer de stamppot met het stoofvlees.
- Geniet van je stamppot met stoofvlees!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.