2 minuten

Stoofvlees met stamppot van pastinaak en paarse winterpeen

Onze chef-kok Leon Mazairac maakt dit recept met stoofvlees dat al klaar is, dat scheelt tijd! Hij maakt er een lekker stamppotje bij met pastinaak, paarse winterpeen een piepers. Eet smakelijk!

Gerecht Vlees
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Hoofdgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 500 g
    kruimige aardappelen
  • 1
    pastinaak
  • 200 g
    paarse winterpeen
  • 2
    grote uien
  • zout en peper
  • 50 g
    geitenboter
  • Kruidnagel en nootmuskaat
  • 250 g
    stoofvlees
  1. Snijd de uien in ringen en de paarse wortel in schijfjes.

  2. Kook de aardappelen met de ui en de paarse wortel in een pan met water.

  3. Stamp het geheel samen. Doe er een beetje geitenboter, kruidnagel en nootmuskaat bij.

  4. Serveer de stamppot met het stoofvlees.

  5. Geniet van je stamppot met stoofvlees!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.