Virgin cocktail hazelnoot espresso nutini
Zin in een cocktail zonder alchohol? Dan is deze mocktail van onze chef Ramon Brugman echt iets voor jou! Hij maakt een espresso martini met een vleugje hazelnoot.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
30 mlvirgin gin
-
1espresso
-
1 tlhazelnoot pasta
-
10 mlhazelnoot siroop
-
10 mlkoffie siroop
-
Decoratie•gebrande hazelnoten
-
•chocolade koffiebonen
-
•cacao
-
Koel je glas met wat ijsklonten. Zet een heerlijke straffe espresso. Doe hier je hazelnoot pasta in en roer het door totdat de pasta opgelost is.
-
Doe alle ingrediënten in de shaker samen met 4 à 5 ijsklonten. Shake 30 seconden. Giet de cocktail in het glas en zorg dat er een mooie schuimkraag op komt.
-
Decoreer met halve hazelnoot en chocolade koffieboontjes. Doe wat cacao in een zeefje en tik er een keer tegen aan zodat er een beetje cacao op de cocktail komt.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.