Hazelnoot espresso nutini

Virgin cocktail hazelnoot espresso nutini

Zin in een cocktail zonder alchohol? Dan is deze mocktail van onze chef Ramon Brugman echt iets voor jou! Hij maakt een espresso martini met een vleugje hazelnoot. 

Gerecht Vegetarisch
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Gebak

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 30 ml
    virgin gin
  • 1
    espresso
  • 1 tl
    hazelnoot pasta
  • 10 ml
    hazelnoot siroop
  • 10 ml
    koffie siroop
  • Decoratie
    gebrande hazelnoten
  • chocolade koffiebonen
  • cacao
  1. Koel je glas met wat ijsklonten. Zet een heerlijke straffe espresso. Doe hier je hazelnoot pasta in en roer het door totdat de pasta opgelost is. 

  2. Doe alle ingrediënten in de shaker samen met 4 à 5 ijsklonten. Shake 30 seconden. Giet de cocktail in het glas en zorg dat er een mooie schuimkraag op komt. 

  3. Decoreer met halve hazelnoot en chocolade koffieboontjes. Doe wat cacao in een zeefje en tik er een keer tegen aan zodat er een beetje cacao op de cocktail komt. 

  4. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.