woensdag

Aflevering van
13 januari 2021

Rino en Irma zijn gelukkig in hun 25 meter hoge molen zonder wieken en Alain Caron bakt in Nijmegen taarten van afgekeurde groenten en fruit.
exterieur
25 min

Aflevering in het kort

Irma Spin en haar man Rino vielen als een blok voor de charme van een 25 meter hoge molen zonder wieken aan de rand van Zwolle. De molen bestaat uit oude onderdelen die afkomstig zijn van andere molens, die vroeger door heel Nederland stonden. * Culinair expert Alain Caron is in Nijmegen bij milieukundige Jeanne van Ittersum en kok Anton van Kooij. Twee jaar geleden begonnen zij met het bakken van taarten van reststromen: groenten en fruit die door hun uiterlijk of een kleine beschadiging anders waren weggegooid. In hun keuken werken ze samen met statushouders, die tijdens het bakken van deze duurzame taarten de Nederlandse taal leren.

Meer inspiratie?

  • Top 10 Wooninspiratie

    BinnensteBuiten viert feest! Eind februari is de 1000e aflevering en daarom organiseren wij de Grote BinnensteBuiten Verkiezing. Kies jouw favoriete huis en stel je eigen uitzending samen.
  • Top 10 Buitenleven

    BinnensteBuiten viert feest! Eind februari is de 1000e aflevering en daarom organiseren wij de Grote BinnensteBuiten Verkiezing. Kies jouw favoriete aflevering van buitenleven en stel je eigen uitzending samen.

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!