Mark leeft zijn droom in een 17e-eeuwse molen, Leon maakt een klassieker: crostini met schapenkaas en rogvleugel in botersaus en Bianca maakt nog met de hand en veel liefde passende hoofdstellen.
33 minuten
Aflevering in het kort
Mark leeft zijn jongensdroom in Edam. Als 3-jarige was hij al gek op molens. Op zijn 16e rondde hij de molenaarsopleiding af en nu woont hij in een 17e-eeuwse molen. Zo vaak mogelijk draait Mark, of zijn vrouw Nicole, de molen. * Chef-kok Leon maakt een klassieker van beroemde chef Alain Ducasse: crostini met schapenkaas en rogvleugel in beurre noisette met kappertjes. * Bianca vervaardigt hoofdstellen voor paarden. Op haar 60e is haar liefde voor paarden nog net zo sterk als op haar 8e, dus is ze veranderd van baan om dit vak te leren. De taal van het paard spreken is het belangrijkste voor haar werk en dat doet Bianca met verve.
In deze aflevering
Kijken
Mark leeft zijn droom door in een 17e-eeuwse molen te wonen
Kijken
Bianca maakt met veel passie hoofdstellen voor paarden
Recepten
Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel