33 minuten

Aflevering in het kort

Interieurstylist Theo-Bert tovert de entree van een verpleeg- en verzorgingstehuis in 's-Gravezande om in kerstsfeer, een verrassing voor bewoner én vrijwilliger. * Het hoofdgerecht van het BinnensteBuiten-kerstmenu is in goede handen van Alain Caron. Zijn gevulde savooiekool met crème en beurre blanc is betaalbaar en vegetarisch. De groente haalt hij op Landgoed Rorik in Beverwijk, waar boer Kasper Hoex een smaakvolle, rode savooiekool teelt. * Eucalyptus, klimop, rozemarijn, hulst, zebragras, wild roosje; in de tuin en volkstuin van Mercedes is genoeg te vinden om een natuurlijk kerststukje van te maken.

In deze aflevering

Kerst make-over zorginstelling
Kijken

Kerst make-over zorginstelling

Savooiekool van het land
Kijken

Savooiekool van het land

Kerstversiering uit de tuin
Kijken

Kerstversiering uit de tuin

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Recepten

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool