vrijdag

Aflevering van
29 september 2017

Speciale uitzending die helemaal in het teken staat van het eerste BinnensteBuiten Festival in de Lage Vuursche, mét de BB-experts.
Aflevering 115
25 min

Aflevering in het kort

Op 16 en 17 september vindt het eerste BinnensteBuiten Festival plaats in de Lage Vuursche bij Buiten in de Kuil, vlakbij Kasteel Drakensteyn. In deze uitzending zie je een sfeerverslag van dit geweldige weekend in aanwezigheid van diverse BinnensteBuiten-experts. Zo zijn er kookdemonstraties met lekkere recepten van culinair expert Alain Caron en chef-koks Leon Mazairac en Sharon de Miranda. Sommeliers Lendl Mijnhijmer en Milton Verseput delen kun kennis over wijn, met en zonder bubbels. Vogelaar Camilla Dreef gaat in de bossen op zoek naar vogels en boswachter Marieke Schatteleijn laat ook hier bijzondere plekken zien waar veel over te vertellen is. En tuinspecialist Martin Stuger geeft tuintips en laat zien hoe je zelf een verticale tuin kunt maken.

Opnames BinnensteBuiten Festival 2018!

Op 22 en 23 september is de tweede editie van de opnames voor het BinnensteBuiten Festival op Fort Rijnauwen in Bunnik. Een bezoekje aan het BinnensteBuiten Festival staat garant voor lekker eten en drinken, muziek, lifestyle en tuin en natuur. Een gegarandeerd leuk dagje uit voor het hele gezin. Kaartjes kan je kopen op www.binnenstebuitenfestival.nl

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!