Kakelende kalkoenen op het erf
Jan en Debby verbouwen een diervoederfabriek tot droomhuis, Sharon maakt een broodje shoarma van champignons en Louis Dolmans vlecht heggen.
Aflevering in het kort
Een diervoederfabriek verbouwen tot droomhuis, Jan en Debby Kisjes uit Dalfsen durven het aan. Het hele project is door henzelf bedacht en ontworpen. Zo heeft het huis o.a. een muziekstudio en nagebouwde kerkkoepels. * Sharon maakt een volledig plantaardig gerecht: een broodje shoarma gemaakt van champignons met zoeteaardappelfriet en zelfgemaakte ketchup en knoflooksaus. * Uitgerust met een bijltje, een zaagje en een knipschaar trekt Louis Dolmans, voorzitter van Stichting Natuurakkers, er in het najaar opuit. Zodra het herfst wordt en de sapstromen afnemen, is het tijd voor heggenvlechten.
In deze aflevering
Pasteitjes met pittig rundvlees
Broodje shoarma van champignons en zoete aardappelfrietjes
Renovatie van de lange adem
Een nieuwe kamer voor Peer
Ambers kalkoenen Zuidbroek