Frans en Conny hebben 2 kinderen die allebei al de deur uit zijn. En wat doe je dan met zo'n lege kamer? Frans wil heel graag een hobbykamer voor zijn Conny. Interieurstylist Theo-Bert Pot komt als geroepen!

De kamer vóór de metamorfose:

Verrassing voor Conny!

Interieurstylist Theo-Bert Pot is in Brielle en zijn komst is voor 1 iemand echt een verrassing! Hij gaat op bezoek bij Conny en Frans. Hun zoon is op kamers gegaan en dat betekent dat zijn oude slaapkamer is vrijgekomen. Frans wil Conny verrassen met een eigen hobbykamer. Conny tekent en schildert veel en het zou fijn zijn als ze daarvoor haar eigen plekje krijgt.

De hobbykamer na de metamorfose:

Het plan van Theo-Bert

We gaan lekker aan de slag met kleur, maar Conny houdt ook van zwart/wit. Nu heb ik een te gek behang gevonden waar we één wand mee gaan behangen. Dit wordt een knaller qua patroon, daarom gaan we de overige muren een mooie zachte kleur geven. Ik wil ook knallen met de huidige eettafel. Deze gaan we knalgroen maken met een gele stoel erbij.

'Echt geweldig, zo had ik het niet bedacht. Heel leuk.'
Conny Voets - gastvrouw verzorgingstehuis

Nieuwe en oude spullen zijn gebruikt

Conny en Frans hebben Theo-Bert een budget gegeven van € 2000,-. Een behoorlijk bedrag, waar ze alles voor aan kunnen pakken en zelfs nog € 300,- van over is. Het geld is o.a. uitgegeven aan verf, behang, verlichting, een tweedehands kastje, een logeerbed, beddengoed en behang. Er zijn ook veel spullen hergebruikt, zoals de eettafel uit Conny's familie en het rode kastje wat weer prachtig staat.

'Het is prachtig en ik gun het haar zo. Lekker freubelen. Het is prachtig.'
Frans Voets - gepensioneerd
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum