Interieurstylist Theo-Bert Pot gaat naar Oegstgeest waar Laura en Humphrey graag wat tropische vrolijkheid in hun gang willen. Experimenteren met kleur is nog net even te spannend voor ze en daarom roepen ze de hulp van Theo-Bert in.

De hal voor de metamorfose:

Het moodboard voor de gang

Theo-Bert heeft een moodboard gemaakt voor de gang om de plannen zo helemaal duidelijk te maken. Hij gaat aan de slag met kleur en hij heeft oplossingen om de spullen op te bergen.

De opgeruimde hal na de metamorfose:

Opruim-oplossing onder de trap

In een hal zijn er altijd veel losse spullen die een plek nodig hebben. Zo stonden er bij Laura en Humphrey veel spullen onder de trap. Om dit te kunnen ordenen gaat Theo-Bert drie bakken maken (voor ieder één) waar ze spullen in kwijt kunnen. Het hout heeft hij bij de bouwmarkt op maat laten zagen. En wanneer die vol is, betekend het echt uitzoeken en opruimen. Handig met wieltjes eronder en je kan er ook op zitten als je bijvoorbeeld je schoenen aan wil doen.

Persoonlijke fotomuur

De muur langs de trap leent zich er perfect voor om foto's en kunst tegenaan te hangen. Het kleed de ruimte meteen aan en het maakt de ruimte heel persoonlijk. Ze kunnen deze fotocollectie natuurlijk nog uitbreiden. Een warm welkom bij binnenkomst.

'Het is zoveel rustiger en gezelliger en warmer geworden.'
bewoners Laura en Humphrey
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum