Wie zoet is krijgt lekkers... Wat is jouw favoriet?

Speculaas met marsepein

Ramon Brugman weet hoe je indruk maakt op sinterklaasavond. Zijn speculaasbrokken met muisjes van marsepein zijn lekker en ook nog eens mega decoratief.

Bekijk het recept

Petitfours van speculaas met amandelcrème

Chef-kok Ramon Brugman tovert petitfours op tafel met een twist van de Sint. Perfect voor bij de koffie of als intermezzo op pakjesavond. 

Bekijk het recept

Cheesecake met kruidnotenbodem

Sharon maakt kruidnoten cheesecake met zelfgemaakte aardbeiensaus. Een feest om naar te kijken en ook nog eens heel eenvoudig om te maken. Wedden dat er wel een paar keukenpietjes willen komen helpen?

Bekijk het recept

Verguld van speculaas

Het bakkersbloed van Ramon gaat sneller stromen wanneer Sinterklaas in aantocht is. Ultiem favoriet is gevulde speculaas. Met dit recept bereid je stap voor stap deze traditionele decemberspecialiteit.  

Bekijk het recept

Brownies met karamel, pinda en chocolade

Misschien niet typisch voor Sinterklaasavond, maar wel heel erg lekker: brownies met karamel, pinda’s en chocolade. De volle chocolade met het hartige van de pinda’s en de smeuïge karamel maken deze lekkernij een all-time favoriet. 

Bekijk het recept

Marsepein over?

Met al dat marsepein weet zelfs de Sint zich geen raad. Was de goedheiligman iets te scheutig? Maak er mergpijpjes van! Met een romige vulling van botercrème, zoete frambozenjam en een dun laagje knapperige chocola... Heerlijk!

Bekijk het recept

3 x zoet op een plank

Drie toppers voor ’t heerlijk avondje! Borstplaat: mierzoet, maar mag niet ontbreken. Met een ouderwets speculaasplankje bak je een pop die zo van de bakker lijkt te komen. En de kruidnoten zijn al niet te versmaden vóór ze de oven ingaan. 

Bekijk het recept