Vlotte ovenschotel met groente en gehaktballetjes
Deze heerlijke ovenschotel zet je binnen no-time op tafel. Voor onze chef Sharon is de ovenschotel pas af als er een goede laag geraspte kaas overheen gaat. Laat die kaas maar smelten!
Bekijk het receptMerguez worstjes, rode koolsalade en aardappelmousseline
Pak uit met dit Noord-Afrikaanse gerecht in een Hollands jasje. Voor onze chef Ramon maakt het gerecht met gebakken bloemkool en een heerlijke smeuïge aardappelmousseline.
Bekijk het receptOosterse kokoskip met zoetzure komkommer
Bij Ramon thuis is dit gerecht een echte favoriet. De kinderen van onze chef likken hun vingers er bij af. Het leuke aan dit gerecht: het is super snel klaar en zit vol met groenten!
Bekijk het receptRijst met gamba's en zeevruchten
Dit Aziatische gerecht is een ware traktatie. Sharon flambeert gamba’s in cognac en laat deze sudderen in limoenbladeren. Ze maakt het af met gebakken rijst met zeevruchten en groenten.
Bekijk het receptVegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's
De vrijheid moeten we vieren! Nadia maakt daarom de vegan harira soep. Deze soep is een typisch Marokkaans gerecht op basis van tomaten en linzen. Het is gevuld met pittige kruiden zoals ras el hanout, kaneel en kurkuma.
Bekijk het recept