Verzameling

Een liefdevol Moederdagmenu

Het is Moederdag! Om moederlief in de watten te leggen kun je haar de hele dag verwennen met verschillende recepten, van ontbijt tot dessert. Vandaag ben jij de chef!

Açaibowl met rawnola

Start de dag met een gezond ontbijt

Moederdag betekent: ontbijt op bed.  Deze açaibowl zit vol met fruit, dus erg gezond, maar ook erg lekker. En die lekkere zelfgemaakte mueslireep krijgt ze mee voor onderweg voor de kleine trek!

Chipolatataart met room en vruchtjes

Liefde & taart gaan door de maag

Na een gezond ontbijt is een stukje taart ook altijd lekker. Laat je bakkunsten maar zien! Tip: je kunt deze taart ook prima een dag van te voren maken en langsbrengen bij moeders thuis.

Vegan harira met kaasloempias

Wie is er niet gek op soep?

Deze vegan harira is perfect om te delen! Niet voor niets maakte Nadia hem voor Bevrijdingsdag. De knapperige kaasloempia's erbij zijn een goede appetizer. 

Groene en witte asperges met een kwarteleitje

Uitpakken met witte en groene asperges

Het hoofdgerecht van het Moederdagmenu zijn asperges. Dit gerecht is gevuld met witte en groene asperges, een kleurrijk feestje op je bord dus.

Sorbetijs van aardbeien met creme anglaise

Verse aardbeien en zelfgemaakt ijs

Een dessert mag natuurlijk niet ontbreken. Maak zelf ijs van aardbeien met crème anglaise, een crème die ook te vinden is in crème brûleé.

Waar verras jij je moeder mee?

Geen tijd om te koken?

Verras je moeder met een leuk presentje! Van droogbloemen tot chocolade-abonnement (dat bestaat). Onze duurzame lifestyle expert Marieke geeft je tips voor leuke, alternatieve cadeaus.

Bekijk hier de tips!